Hlavní navigace

Nova opět odložila diskusní Sedmičku. Čeká na Václava Moravce?

8. 8. 2007
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
8. 8. 2007

V podzimním programovém schématu televize Nova se opět neobjevil diskusní pořad Sedmička, který stanice zrušila v loňském roce. Podle generálního ředitele Petra Dvořáka se formát Sedmičky přežil, ale televize má připravený nový typ diskuse a hledá pro ni vhodného moderátora.

Sedmička v tom stavu, jak se objevovala před rokem, je pasé, řekl Dvořák na úterní tiskové konferenci Novy k podzimním programovým novinkám. Co se týče nové formy pořadu, máme jasno, co se týče moderátora, to ještě ne, dodal. Proto také nechtěl specifikovat, v jakém termínu by se mohl nový diskusní pořad na Nově objevit.

Tipy C

Televize Nova dlouhodobě usiluje o moderátora Václava Moravce, který moderuje Otázky na veřejnoprávní České televizi. První nabídku od Novy dostal Moravec ještě v době, kdy působil v české redakci rozhlasové stanice BBC a připravoval pro ni denní diskusní pořad Interview BBC.

Výrazné změny od září nečekají ani zpravodajské pořady televize Nova. Stanice připravuje nové zpravodajské centrum, z něhož by ráda zahájila vysílání letos v říjnu. Zároveň představí nové studio Televizních novin a nevylučuje ani změny na postech moderátorů zpravodajství. Petr Dvořák ale nechtěl komentovat informace některých bulvárních deníků, kdo všechno by měl Televizní noviny opustit.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).