Hlavní navigace

Nova obnovila diskuse na tn.cz, nutností je ale registrace

6. 4. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
6. 4. 2009

Před přibližně měsícem začala televize Nova na svém zpravodajském serveru tn.cz blokovat diskuse. Tehdy tento krok zdůvodnila tím, že prý byly rasistické a neslušné. Omlouváme se za dočasné vypnutí diskuzí na našem serveru. Diskusní fóra pod články byla zablokována kvůli neslušným a rasistickým příspěvkům, uvedla 9. března česká komerční jednička.

Po téměř měsíci se je Nova opět rozhodla odemknout, ovšem s tím, že došlo ke změně pravidel pro přispívání. Pokud nyní chcete vstupovat do diskuzí pod články, musíte se nejprve zaregistrovat. K tomu je nutné vyplnit jednoduchý dotazník, ve kterém jsou povinné údaje e-mail, přihlašovací jméno a heslo. Nutností je také souhlas s podmínkami a opsání bezpečnostní kódu z obrazovky.

BRAND24

Po registraci můžete přispívat do všech diskuzí. Upozorňujeme, že vulgární, rasistické a jiné nevhodné příspěvky budou vymazány a jejich autorům zablokován přístup do diskuzí, upozorňuje Nova na serveru tn.cz.

K TÉMATU: Server tn.cz blokuje diskuse, byly prý rasistické a neslušné

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).