Hlavní navigace

Nova nasadí premiérovou třetí řadu Comebacku. Od zítřka každou středu

5. 4. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
5. 4. 2011

UVNITŘ FOTO O rok později, než mohla, nasadí televize Nova od zítřka do vysílání premiérové díly třetí řady původního sitcomu Comeback. Doposud televize opakovala starší díly z první a druhé řady, ve středu večer jimi nahradila telenovelu Tisíc a jedna noc, kterou pro neúspěch přesunula do podvečera. S reprízami dřívějších epizod Nova neskončí, ve středu večer nasadí od 20 hodin premiérový a od 20:45 hod. starší díl Comebacku.

K TÉMATU: Novácký Comeback podlehl u dospělých Cestám domů na Primě

Ve zbrusu nových epizodách se mimo jiné dozvíme, jak se Tomáš rozhodne šetřit i na Ozzákovi a co na to jeho velký nezvladatelný bratr. Opravdu pomůže Tomášovi s návratem na scénu muzikantská posila v podobě svérázného bývalého kolegy, nebo bude jeho příchod znamenat pro Tomášovu kariéru i rodinu jen další pohromu? A jak naloží naivní Saša s nečekaným dědictvím? prozrazuje k novým dílům Comebacku mluvčí Novy Michaela Fričová.

BRAND24

Třetí řada Comebacku by měla být poslední, tvůrčí tým už Novu opustil a odmítl další spolupráci (Foto: TV Nova)

První díl třetí řady sitcomu nese název 13. pivo. Právě takový denní limit piv totiž Tomáš přisoudí Ozzákovi, aby ušetřil. Po 13. pivu však bývá Ozzák nesnesitelně chytrej…, píše Nova v upoutávce na zítřejší díl Comebacku. Televize se snaží na zájmu diváků o premiérové díly vydělat zpoplatněným přístupem k jejich předpremiérám na internetovém videoportálu Voyo.cz. Na něm je nabízí týden před televizní premiérou.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).