Hlavní navigace

Nova kvůli postupu Čechů na hokejovém šampionátu přesouvá nedělní finále Hlasu

18. 5. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Nedělní přenos sedmého finále Hlasu Česko Slovenska přesunula Nova na pondělí a hned po něm odvysílá Rozstřel, z něhož vypadnou čtyři soutěžící

Mimořádný zájem diváků o hokejový šampionát a postup české reprezentace do bojů o medaile přiměl televizi Nova přesunout nedělní sedmé finále pěvecké show Hlas Česko Slovenska na pondělí. V původně plánovaném nedělním termínu se totiž bude hrát finále hokejového mistrovství a nelze vyloučit, že do něj postoupí právě Češi. Předtím by ale museli v sobotním semifinále porazit Slováky.

K TÉMATU: ČT 4 ve čtvrtek večer sledovanější než Nova, díky hokeji Česko – Švédsko

BRAND24

„Televize Nova je velký hokejový fanoušek, který chce fandit svému týmu na cestě za vítězstvím. Aby si také ostatní hokejoví fandové mohli vychutnat nejdůležitější bitvu letošního mistrovství světa, jíž se možná zúčastní i česká hokejová výprava, a nepřišli přitom o dvanáctku největších Hlasů ČeskoSlovenska, stanice přesouvá sedmý finálový přenos soutěže na pondělní večer. Po sedmém finále bude následovat Rozstřel, z něhož vypadnou čtyři soutěžící,“ sdělila PR koordinátorka Hlasu Česko Slovenska Lucie Bártová.

Podrobnosti o změnách nedělního a pondělního programu vydá Nova prostřednictvím tiskové zprávy ještě dnes dopoledne.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).