Hlavní navigace

Nova koupila vysílací práva na nové díly seriálu Dallas. Odvysílá ho v lednu

26. 11. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ FOTOGALERIE Nasazení seriálu oznámila Nova jen pár dní poté, co zemřel představitel populárního ropného magnáta J.R., herec Larry Hagman. Bylo mu 81 let.

Na české obrazovky se vrátí legendární seriál Dallas, který se natáčel od roku 1978 až do roku 1991. Diváci však neuvidí původních 14 sérií, ale naopak tu novou, jejíž první díl byl ve Spojených státech odvysílán na placeném kanálu TNT letos 11. června. Dallas nasadí od ledna příštího roku televize Nova. Diváci tu mimo jiné uvidí i Larryho Hagmana, alias nekompromisního ropného magnáta J.R., který zemřel na konci minulého týdne, konkrétně 23. listopadu, ve věku 81 let.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Moderátorkou nedělních Speciálů TN – Splněná přání na Nově Kristina Kloubková

Brány ranče Southfork se opět otevřou a zdánlivě ukončené staré spory znesvářených bratrů se rozhoří. Kromě legendárních postav Bobbyho, J.R. a Sue Ellen přichází i nová generace klanu, která bude pokračovat v letité rodinné válce, láká Nova na premiérovou řadu Dallasu, jejíž přesný termín nasazení zatím neprozradila. Kromě Patricka Duffyho v roli Bobbyho Ewinga se zde objeví například i Jordana Brewster známá ze série filmů Rychle a zběsile nebo Josh Henderson jako syn J.R. a Sue Ellen.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).