Hlavní navigace

Nova končí s pořadem Přísně tajné

3. 12. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
3. 12. 2008

Poté, co vyšlo najevo, že televize Prima končí s pořady Pustit žilou a Ber nebo neber, ohlásila konec jednoho svého formátu i televize Nova. Prostřednictvím serveru Týden.cz potvrdila, že končí se show Přísně tajné, kterou moderují Sagvan Tofi a Jitka Kocurová. Zatímco Nova měla s tímto pořadem ve skupině 15–54 nad 900 tisíc diváků, Prima se svým Top Star magazínem pouze 800 tisíc. Ten byl přitom jeho přímým konkurentem. Důvodem pro ukončení vysílání má být skutečnost, že pořad sice v boji s konkurencí obstál, ale nedosáhl takové sledovanosti, s jakou se počítalo.

BRAND24

Jeho celková sledovanost nedosahovala dostatečných hodnot srovnatelných s výkonnostmi jiných pořadů na TV Nova, řekla Týdnu mluvčí české komerční jedničky Michaela Fričová. Pozastavení vysílání pořadu Přísně tajné však nemusí znamenat jeho úplný konec. O definitivním osudu by mělo být rozhodnuto příští rok na jaře. Žádný další pořad zatím Nova rušit nebude. Fričová také odmítla tvrzení, že by se uvažovalo o zrušení sitcomu Comeback. Natáčíme další díly. Fanoušci Ozzáka a spol. o svůj oblíbený pořad v příštím roce nepřijdou, dodala.

ČTĚTE TAKÉ:
Prima končí s dalším pořadem. Došlo na Ber nebo neber
Prima stáhne z vysílání talk show Veroniky Žilkové Pustit žilou

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).