Hlavní navigace

Nová grafika programů ČT je vynikající, myslí si čtenáři DigiZone.cz

23. 8. 2007
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 322915
23. 8. 2007

Česká televize (ČT) nasazuje od 1. září na své čtyři programy novou grafiku a podle čtenářů serveru DigiZone.cz je to změna k lepšímu. Přes polovinu (56 procent) ze 241 hlasujících v anketě článku Nová grafika České televize. Jak se vám líbí? odpovědělo, že nová grafika je vynikající. Podle dalších 14 procent respondentů ujde a sedm procent hlasujících ji alespoň snese. Pouze jeden z deseti lidí, kteří v anketě hlasovali, si myslí, že současná grafika ČT je lepší. A pro zbylých 14 procent respondentů je to změna k horšímu a nový styl se jim nelíbí vůbec.

BRAND24

V diskusním fóru připojenému k článku se v názorech nicméně objevily méně vstřícné ohlasy na nová loga programů ČT, která se od září mění rovněž. Jsem pro zachování jedinečného nápadu a tradice: spojení písmen Č a T do tvaru obrazovky, s úpravou na poloprůhledné, uvedl jeden ze čtenářů DigiZone.cz, jehož přání ale zůstane na Kavčích horách nevyslyšené. Jiní volili i ostřejší slova kritiky. Ale našli i lidé, kterým se kromě grafiky zamlouvají také nová loga.

VÍCE ZDE: Nová grafika České televize. Jak se vám líbí?

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor pracoval do ledna 2011 ve zpravodajství TV Z1. V redakci DigiZone.cz působil od startu v říjnu 2005 do dubna 2008 jako redaktor, pak i zástupce šéfredaktora.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).