Hlavní navigace

Nova Cinema slaví čtvrté narozeniny. Soutěžte s ní o Kiu Rio

24. 11. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
24. 11. 2011

Při příležitosti svých čtvrtých narozenin, které připadají na 1. prosince, dnes rozjíždí Nova Cinema soutěž o automobil Kia Rio. Stačí sledovat večerní program Novy Cinemy od 24. do 30. listopadu a odpovědět správně alespoň na jednu otázku, která se objeví na obrazovce, přiblížil pravidla soutěže Martin Šnýdr z tiskového oddělení televize Nova.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Nova zveřejnila kompletní program na Vánoce a Silvestra. Podívejte se

Co večer, to nová soutěžní otázka. Každý divák může za jeden den poslat jen jednu odpověď. Může se však zúčastnit ve více dnech, čímž zvýší šanci na výhru, protože se jeho jméno dostane do losování vícekrát! První otázka se objeví 24. listopadu ve filmu Noční hlídka, upřesnil Šnýdr. Odpovědi mohou diváci posílat na emailovou adresu soutez@novaci­nema.cz vždy nejpozději do 10:00 následujícího dne po odvysílání dané otázky. Do odpovědi je třeba uvést i jméno a příjmení, věk, adresu a kontaktní telefon. Bližší informace k soutěži lze nalézt na adrese cinema.nova.cz.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).