Hlavní navigace

Nova začne vysílat hazardní pořad Poker After Dark

29. 4. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
29. 4. 2010

UVNITŘ VIDEO Na vlně popularity karetní hry Poker by se ráda svezla od příštího měsíce televize Nova. Ta chystá od 10. května vysílání formátu s názvem Poker After Dark. Vysílat ho bude vždy v pondělí v čase 23.35 až 0.25. K pozdější vysílací hodině česká komerční jednička přistoupila z důvodu, že jde o hazardní hru a při nasazení do dřívějšího času by riskovala pokutu od Rady pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV).

Poker After Dark je populárním pokerovým pořadem, který se objevuje na obrazovce televize Nova vůbec poprvé. Televizní diváci a zájemci o tuto karetní hru se v něm setkají s hráči zvučných jmen, kteří se utkají o lákavé finanční částky. Místem konání bude Golden Nugget Hotel v Las Vegas. Ke stolu jsou přizváni pouze nejlepší z nejlepších megastars pokerového světa, slibuje komerční televize z pražského Barrandova u svého nového formátu, který nasadí místo seriálu Námořní vyšetřovací služba a částečně i nočního filmu.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).