Hlavní navigace

Nova a Prima představí podzimní programová schémata ve stejný den: 1. srpna

27. 6. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Prima už zveřejnila i čas a místo konání tiskové konference. Nova, která o 1. srpnu informovala novináře jako první, zatím přesnější termín a místo nesdělila.

Přetahovanou o novináře při představování podzimních programových schémat jako přede dvěma lety zažijí letos dvě největší tuzemské komerční televize Nova a Prima. Obě totiž oznámily, že tiskovou konferenci k podzimním novinkám uspořádají 1. srpna. Jako první to novinářům sdělila již minulý pátek 21. června Nova. „Prosím rezervujte si ve svých diářích datum 1.8. 2013 pro konání tiskové konference skupiny Nova, na které Vám představíme podzimní schéma. Pozvánka s konkrétním místem a časem Vám ještě bude doručena zvlášť,” napsal ředitel PR a komunikace Novy Josef Koukolíček.

BRAND24

K TÉMATU: Do letošního podzimu nainvestujeme výrazně víc peněz, slibuje šéf Primy Martin Konrád

Tuto středu 26. června pak médiím přišel e-mail od vedoucího PR a mluvčího FTV Primy Davida Vaníčka, v němž oznamuje, že tiskovou konferenci k podzimnímu schématu plánují rovněž na 1. srpna: “Rádi bychom vás předběžně informovali o termínu tiskové konference k podzimnímu programu na Primě. Počítejte prosím s termínem 1. sprna 2013 od 10.00 hod. v hotelu Radisson Blu Alcron v Praze (Štěpánská 624/40, Praha 1). Toto je pouze oznámení o termínu, pozvánky rozešleme včas.”

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).