Hlavní navigace

Nolanův snímek Temný rytíř povstal je dostupný legálně on-line, u Topfunu

14. 3. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Temný rytíř se v Topfun videopůjčovně objevil spolu s některými dříve uvedenými snímky, například Zbouchnutou nebo Vlkodlakem. Provozovatel služby chce za film 53 korun.

S několikaměsíčním zpožděním oproti své DVD a Blu-ray premiéře se svého uvedení dočkal v on-line videopůjčovně Topfun americko-britský snímek režiséra Christophera Nolana Temný rytíř povstal. K dispozici je tu konkrétně od začátku tohoto týdne, zatím bohužel pouze v SD verzi. Akční krimi thriller měl svou kinopremiéru loni 26. července a stejně jako předchozí Nolanovi snímky o Batmanovi si získal velmi vysoké hodnocení jak od kritiků, tak i samotných diváků.

BRAND24

NEPŘEHLÉDNĚTE: Televizory Samsung 2013: chytrá (drahá) evoluce, dva tunery a hodně DVB-T2

Třetí díl trilogie o temném rytíři se odehrává osm let po jeho druhé části. Nedůvěru v Batmana, a to co představuje, nahradila u většiny lidí nenávist a pohrdání. Ve třetí části se setkává Batman s dalším protivníkem, kterým je tentokrát Bane. V tomto dílu se objevuje i kočičí žena, kterou ztvárnila herečka Anne Hathaway. Zájemci o tento snímek si ho mohou pustit pouze s českým dabingem. Za cenu 53 korun získají 24hodinovou licenci, k dispozici je i „lifetime“ verze za 390 Kč.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).