Hlavní navigace

Nikdo není dokonalý se vrací na Primu, Krampol ale nesmí mluvit o politice

2. 7. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
2. 7. 2010

UVNITŘ FOTO Prima od podzimu obnoví soutěžní talk show Jiřího Krampola Nikdo není dokonalý, kterou vysílala s úspěchem dlouhá léta a zrušila jej v létě 2007. Moderátorovi ale ve smlouvě zakázala mluvit o politice a do pořadu si nesmí zvát ani žádné politiky. Nebude tam třeba už manekýna známá před pěti lety, anebo málo známý sportovec. Megahvězdy typu Gott, Vondráčková budou naopak vítány. Jenže o politice tam budu muset mlčet, řekl Krampol webu ParlamentniLis­ty.cz.

K TÉMATU: Jiří Krampol: Rumun by neměl rozhodovat, co se líbí českým divákům

Prvních šest dílů obnoveného pořadu Nikdo není dokonalý bude Prima natáčet začátkem srpna. Na obrazovce se objeví na podzim, zřejmě již v září. Zákaz mluvení o politice televize Jiřímu Krampolovi zapracovala do smlouvy zřejmě kvůli jeho aktivní podpoře bývalého předsedy ČSSD Jiřího Paroubka, s nímž po roce 2007 objížděl Českou republiku s diskusním pořadem, podobným tomu z Primy.

Jiří Krampol moderuje pořad „Jsem jeden z vás“ s předsedou ČSSD Jiřím Paroubkem a kandidátem sociální demokracie na poslance Jiřím Šlégrem. Louny, únor 2010. (Foto: ČSSD)

NÁZOR: Přes hubu by potřeboval spíš Jiří Krampol

BRAND24

Krampol také Paroubka všemožně veřejně podporoval. Z Paroubka se médiím podařilo udělat Trautenberka se všemi špatnými vlastnostmi, míní moderátor. Krampol se nesmí k politice vyjadřovat ani mimo svůj pořad. Mám to ve smlouvě, kterou jsem už podepsal, že se nesmím vyjadřovat pro média k politice, tedy ani ve vysílání a ani třeba pro vás, řekl webu ParlamentniLis­ty.cz.

Ve smlouvě není řeč o Paroubkovi, prostě jen se mám vyvarovat jakýchkoliv osobních názorů na pravicovou vládu, či opozici anebo dělat soudy o těch politicích, co se již stáhli, dodal moderátor.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).