Hlavní navigace

Nickelodeon chystá dva nové dětské seriály

19. 8. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
19. 8. 2011

Česko-slovenská verze dětského kanálu Nickelodeon nabídne v září divákům dva nové formáty. Půjde konkrétně o Winx Club a Bubble Guppies. Od 25. září budou mít děti a jejich rodiče možnost se setkat s vílami Bloom, Stella, Flora, Layla, Tecna a Musa. Právě ty budou hrdinkami nového seriálu Winx Club, který pochází původně z Itálie a vzniká již od roku 2004. Seriál je určen pro děti od pěti do dvanácti let.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Nickelodeon HD od letošního září v České republice a na Slovensku

Pro předškolní děti bude určena Buble Guppies. Konkrétně jde o cílovou skupinu dva roky až pět let. Dětské diváky zavádí k tajemným šelfům, korálovým ostrovům a do podmořského světa prostřednictvím postav Gil, Molly, Goby, Deema, Nonny a Oona. Všechny spojuje jeden prvek, kterým je jejich rybí ocas. Je možné je tak považovat za tvory podobné mořským pannám. Každá epizoda bude obsahovat hry, originální písničky, kresby a fantasy dobrodružství, které by mělo děti udržet u obrazovek. První díl se objeví na obrazovce 10. září a vysílat se bude každý týden v sobotu a v neděli.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).