Hlavní navigace

NHL na Nově Sport poprvé už tuto sobotu ve 21:05

15. 1. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Nova je exkluzivním vysílatelem NHL pro území České republiky. Přímé přenosy bude kromě kanálu Nova Sport vysílat i na svém videoportálu Voyo.cz.

Čekání sportovních fanoušků je u konce. S několikaměsíčním zpožděním začne tuto sobotu ve Spojených státech a Kanadě nejsledovanější hokejová soutěž světa – NHL. První přímý přenos se na Nově Sport objeví právě 19. ledna od 21:05. Proti sobě se postaví týmy Philadelpia a Pittsburghu. V přestávkách se budou moci diváci podívat na magazíny NHL News a Sport Expres. Duel se bude reprízovat následující den, v neděli 20. ledna od 9:10.

K TÉMATU: Start NHL změní vysílání Novy Sport a Fandy. Nabídnou alespoň jeden přenos denně

Další přímý přenos je naplánován na neděli od jedné hodiny ranní, kdy se proti sobě postaví týmy Tampy Bay a Washingtonu. Nova Sport utkání zreprízuje ještě ten den ve 13:15. Živě uvidí diváci také duel mezi Minnesotou a Dallasem, který je připraven na pondělní druhou hodinu ranní. Jak již bylo uvedeno výše, stanice bude vysílat také aktuální zpravodajství s názvem NHL News. Soutěž by se měla objevit také na Fandovi, Nova ale rozpis zápasu nezveřejnila.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).