Hlavní navigace

Německý veletrh IFA odhalil první novinky. Bude se na co těšit

8. 7. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
8. 7. 2010

Prázdniny sotva začaly, ale u výrobců elektroniky již vrcholí přípravy na zářijový veletrh IFA, největší událost v oblasti spotřební elektroniky v Evropě. Například japonská společnost Toshiba chystá představení svých nových televizorů s internetovým připojením ve standardu HbbTV a s podporou 3D zobrazení. Do těchto televizorů se také připravují služby videa na vyžádání, podpora komunitních webů, hry a podobně.

Konkurenční Loewe pak chystá představení LED televizoru, který bude rovněž čerpat z možností připojení k internetu. Umožní například sdílení médií v domácnosti – hudba, filmy, fotografie a tak dále. Ne nadarmo se bude nový televizor označovat jako Loewe LED-LCD Connect 26. Měl by sloužit jako jakési multimediální centrum. LG bude zase na letošním veletrhu IFA lákat odborníky, novináře i laickou veřejnost na své ultra tenké LED televizory s hloubkou neuvěřitelných 8 mm. Připojovací místa by pak měla být ve spodní části televizoru.

Tipy C

Vzhledem k tomu, že jde letos již o padesátý a tím pádem i jubilejní ročník této výstavy, její pořadatelé zaznamenali mimořádný zájem ze všech kruhů veřejnosti. I to je důvodem, proč nechtějí očekávání návštěvníků veletrhu zklamat. Tuto akci zahájí britská skupina The Kooks, jejíž vystoupení je již mohutně propagována tamními médii, například Rundfunk Berlin-Brandenburg (RBB). Loni se ho zúčastnila zpěvačka Lady Gaga. 2. září také vystoupí legendární německá taneční skupina Scooter. Pro širokou veřejnost bude veletrh otevřen od 3. do 8. září, odborníci ho mohou navštívit již o dva dny dříve.

Server DigiZone.cz nebude pochopitelně na 50. ročníku veletrhu IFA chybět. Těšit se můžete na aktuální zpravodajství a články, a to, co se nevejde na DigiZone.cz, najdete na naší oficiální stránce na Facebooku.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).