Hlavní navigace

Nekódovaný ProSieben Maxx odstartuje 3. září, v premiéře nabídne blockbuster

22. 7. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

ProSieben Maxx je jednou z nejočekávanějších podzimních programových novinek ze zahraničí. Diváci v České republice a na Slovensku ho ze satelitu Astra naladí bezplatně.

Německá nekódovaná stanice ProSieben Maxx, která bude nejnovějším přírůstkem do rodiny kanálů mediálního domu ProSiebenSat.1, odstartuje 3. září ve 20:15 premiérou amerického blockbusteru Captain America: První Avenger. Po něm bude následovat další film z komiksového prostředí Watchmen. V rozhovoru pro server DWDL.de to uvedl ředitel plánovaného kanálu René Carl. Velký trhák na ProSieben Maxx je modelem, který bych si dokázal představit dvakrát až čtyřikrát do roka, uvedl Carl. Program bude určen primárně divákům starším, především mužům, a to ve věku od 30 do 59 let.

Tipy C

K TÉMATU: Bezplatný ProSieben Maxx bude na satelitu Astra vysílat seriály v originále s titulky

Vše už máme doladěno a v nejbližších dnech zahájíme externí komunikaci kanálu, konstatoval René Carl. Novou stanici budou propagovat promo spoty na ProSieben a také nové webové stránky. Jsme otevřeni především divákům, kteří hledají alternativu a vysílání hlavního kanálu je pro ně příliš „hlasité a barevné“, přiblížil šéf ProSieben Maxx, který zároveň zájemce o tuto plánovanou stanici potěšil: Chceme nabídnout kvalitní obsah a vysílání ve vysokém rozlišení (HDTV). Pokud ale bude program šířen na satelitu v HD kvalitě, stane se jako další velké německé komerční televize součástí balíčku HD+.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).