Hlavní navigace

Nekódované vysílání HD kanálů ProSiebenSat.1 bude spíše zklamáním

2. 10. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Z nejzajímavějších pořadů, které se na německých stanicích objeví, budou přenosy z americké NFL a původní trilogie sci-fi ságy Hvězdné války. Stanice nevysílají v původním znění.

Satelitní diváci, kteří se těšili na družici Astra, pozice 19,2 stupně východně, na dvoudenní nekódované vysílání kanálů z rodiny ProSiebenSat.1 ve vysokém rozlišení obrazu (HDTV), budou možná zklamáni. Ne snad proto, že by programy nebyly v době od 3. do 4. října šířeny volně, jak bylo dříve oznámeno, ale proto, že ani jedna ze stanic de facto nenabídne žádný premiérový filmový titul. Jak ukazuje praxe z předchozích „neplacených oken“, k odkódování kanálů ProSieben HD, Sat.1 HD, kabeleins HD, sixx HD, ProSieben Maxx HD a Sat.1 Gold HD už by mohlo dojít v pátečních večerních hodinách.

BRAND24

K TÉMATU: ProSiebenSat.1 „dá ochutnat“ divákům své HD kanály, na dva dny je odkóduje

ProSieben HD potěší zejména milovníky seriálů, kterým naservíruje například tituly Under the Dome, How I Met Your Mother, 2 Broke Girls, Two and a Half Men nebo The Simpsons. Filmovou nabídku budou zastupovat Punisher (oba díly) a trilogie Star Wars, konkrétně díly Impérium vrací úder, Nová naděje a Návrat Jediho. ProSieben Maxx HD potěší povedeným westernem 3:10 Vlak do Yumy a dvěma přenosy amerického fotbalu NFL. Sixx HD má pro diváky připraveny seriály Posel ztracených duší, Zoufalé manželky nebo Will a Grace. Stanice Sat.1 HD a Sat.1 Gold HD se prakticky nevyplatí tuzemskému divákovi sledovat.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).