Hlavní navigace

Nekódované Anixe HD začne vysílat také pořady pro děti

26. 1. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
26. 1. 2010

Německý nekódovaný kanál Anixe HD, který šíří svůj signál prostřednictvím satelitu Astra na pozici 19,2 st. východně, zařadí do svého vysílání od konce tohoto měsíce také pohádky. Půjde např. o animovanou verzi Krotitelů duchů, Annu s červenými vlasy a další pořady. Na své by si měli přijít děti mladší, ale i starší. Druhá skupina by měla ocenit seriál He-man and The Masters of The Universe.

Anixe HD prošel od 4. ledna proměnou, když zmenšil počet vysílacích hodin. Diváci by však neměli být tímto biti, protože se zde objevuje více pořadů v nativním vysokém rozlišení. Program také přinesl v minulosti několik atraktivních fotbalových zápasů a občas se věnuje i tamní lize. Nedávno došlo ke změně parametrů příjmu této stanice kvůli uvolnění kapacity pro ORF 2 HD, druhý program rakouské veřejnoprávní televize. Nyní se vysílá na těchto: 10.832 MHz/H, SR 22000, FEC 2/3, norma DVB-S2.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).