Hlavní navigace

Někdejší analytik Novy Milan Kruml nastoupil do České televize

14. 6. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Pod vedení Petra Dvořáka přešel další dlouholetý manažer, který ještě nedávno působil na Nově. Milan Kruml je na Kavčích horách specialistou vývoje, dříve býval analytikem.

Dlouholetý analytik televize Nova Milan Kruml zamířil z barrandovského kopce na Kavčí hory. Informoval o tom server Mediář.cz, pro kterého Kruml již delší dobu píše analytické texty. Že se zpráva objevila právě zde, proto není žádným překvapením. Kruml nastoupil podle Mediáře do České televize už 1. června. Jeho pozice se tu jmenuje specialista vývoje. Zabývá se obsahem, formáty, podporou nově ustavovaných tvůrčích skupin, jak uvedl oborový server.

BRAND24

K TÉMATU: Novu opouští šéf vývoje nových formátů Radek Bajgar a analytik Milan Kruml

Mediář připomněl, že Kruml působil na Nově od roku 2001 a je jen jedním z mnoha manažerů, kteří za prozatím krátkého působení Petra Dvořáka (někdejšího generálního ředitele TV Nova) v České televizi na Kavčí hory přešli. Jmenovat je možné mimo jiné technického ředitele Iva Ferkla (nyní manažer techniky), šéfku výzkumu Renatu Týmovou (na Kavkách má stejnou pozici) nebo výkonného ředitele a jednatele CET 21 Milana Cimirota (v České televizi se stará o finance).

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).