Hlavní navigace

Nejvyšší polskou fotbalovou soutěž Ekstraklasa začne vysílat i Slovak Sport

11. 6. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Už v tuto chvíli vlastní Slovak Sport vysílací práva pro řadu zajímavých soutěží, kromě anglické Premier League i na kanadsko-americkou NHL, tenisovou WTA nebo ruský fotbal.

Tematický kanál Slovak Sport.TV nepřestává udivovat. Televize oznámila po anglické Premier League zisk vysílacích práv pro další fotbalovou soutěž. Tentokrát jde o polskou Ekstraklasu. Stanice o tom informovala prostřednictvím svého oficiálního profilu na sociální síti Facebook. Určitě jsme vás potěšili vysíláním Premier League, ale zbrojíme dál. (…) Celkově nabídneme devadesát zápasů za sezónu, uvedla Slovak Sport.TV. A která utkání se konkrétně na této stanici objeví? Půjde o páteční se začátkem ve 20:30, nedělní v 17 hodin a pondělní od 18:30.

NEPŘEHLÉDNĚTE: Kde vzal Slovak Sport na Premier League? Novou televizi provází řada neznámých

Tipy C

Zástupci Slovak Sportu se v těchto týdnech intenzivně připravují na spuštění svého druhého kanálu, který má odstartovat již v červenci. Televize získala za posledních několik měsíců několik velice zajímavých soutěží z různých sportovních odvětví. Kromě anglické Premier League jde i o tamní nPower Championship, League 1&2 a také Capital One Cup. Na obrazovce se objeví také ruská Premier Liga, dále belgická a argentinská liga. Diváci mají očekávat také přenosy z kanadsko-americké NHL a tenisové WTA a ATP 250. Televize slibuje i jiné sporty.

DOPLNĚNO 9:25 – Vysílací práva na fotbalovou Ektraklasu nejsou exkluzivní. Jde o dva až tři zápasy týdně. Slovak Sport ji navíc může vysílat pouze na území Slovenska. Co se týká NHL, ta se na satelitu objevit nesmí. Exkluzivním vysílatelem je Nova Sport.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).