Hlavní navigace

Nedělní TV tipy: Dannyho parťáci 2, Terminátor 2, Smrtonosná past 2 a Annie Hallová

11. 10. 2015
Doba čtení: 3 minuty

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • Nova Cinema, 20:00 – komedie Dannyho parťáci 2 – Uplynuly tři roky od doby, co Dannyho parťáci vyloupili najednou hned tři kasina v Las Vegas. A Danny má nový plán. S bývalými kumpány se pustí do ještě velkorysejší akce, než byla ta první. Provedou krádeže v galeriích v Amsterdamu, Římě a Paříži. Jenže se musejí vypořádat s konkurenční bandou a v patách jim je Interpol a zabiják Terry… Australsko-americký film (2004)
  • Dajto, 20:15 – sci-fi thriller Terminátor 2: Den zúčtování – Deset let po neúspěšném pokusu zabít Sarah Connorovou, matku budoucího vůdce lidstva ve válce proti strojům, se do Los Angeles vrací z budoucnosti nový Terminátor, typ T-1000, aby zlikvidoval už narozeného Johna Connora. Dospělý Connor v roce 2029 na svoji ochranu posílá do minulosti druhého terminátora T-800. Oba stroje nezávisle na sobě pátrají po malém Johnovi. Chlapec zjišťuje, že T-800 je naprogramován na jeho ochranu a s jeho pomocí osvobodí svou matku z psychiatrického ústavu, kde je léčena z údajné schizofrenie. T-800 oběma vysvětluje, co přinese budoucnost. Tu je však možné změnit…a při tom všem hrdiny stíhá nemilosrdný a zřejmě nezničitelný T-1000. Americko-francouzský film (1991)
  • ČT 2, 21:30 – komedie Hořčice mi stoupá do nosu – Pierre je učitelem v provinčním francouzském městečku. Ve volném čase píše pro svého přítele-fotografa články do místních novin a pro svého otce připravuje projevy do jeho volební kampaně. Jeho snoubenka Daniela učí na téže škole tělocvik a neustále na něj dohlíží, protože Pierre je obklopen drzými a vyzývavými studentkami. Takto klidně a spokojeně by žil Pierre i nadále, kdyby nedošlo k výměně tří složek s různým obsahem. V jedné jsou písemky z matematiky, ve druhé otcův předvolební proslov a ve třetí pikantní fotografie filmové hvězdy, která v blízkosti jejich města právě natáčí svůj film. Pierre okamžitě sedne do svého malého autíčka a jede vše napravit. S nonšalancí sobě vlastní mění vše kolem sebe v naprostou katastrofu. Francouzský film (1974)
  • RTVS Dvojka, 21:45 – komedie Annie Hallová – Neurotický a romantický Alvy Singer se zamiluje do venkovské dívky ze středozápadu Annie Hall, která touží po tom, aby se stala zpěvačkou. Tak jednoduchý a prostý příběh rozehrál Woody Allen do neuvěřitelné série svých poťouchlých vtipů a postřehů ze života, které se můžou týkat každého z nás. Annie Hallová získala Oscara za nejlepší film, ženský herecký výkon, režii, scénář a byla nominována za mužský herecký výkon. Americký film (1977)
  • Joj, 22:50 – akční thriller Smrtonosná past 2 – S policistou Johnem McClanem se setkáváme i v druhém pokračování úspěšného akčního thrilleru, tentokrát v režii Rennyho Harlina. Přesně rok po dramatické misi v Los Angeles John plánuje klidné vánoční svátky. Na Štědrý den jede na newyorské letiště vyzvednout manželku Holly, jež má přiletět z Los Angeles, ale letiště padne do rukou po zuby ozbrojených a perfektně vycvičených teroristů. A když jde o život jeho rodině i stovkám ostatních pasažérů, kteří se stali rukojmími, musí John znovu sáhnout po zbrani. V hlavní roli opět exceluje Bruce Willis. Americký film (1990)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).