Hlavní navigace

Národní koordinátor bude on-line na webu Novinky.cz

18. 3. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 322915
18. 3. 2009

AKTUALIZOVÁNO Zdeněk Duspiva, národní koordinátor české digitalizace, bude dnes od 11 do 12 hodin hostem on-line chatu na serveru Novinky.cz. Uvedla to Česká média. Duspiva tak absolvuje další kolečko otázek. Podobný krok už si odbyl v nedávné době např. na serverech tn.cz nebo Blesk.cz. Bezesporu se nejedná v poslední době určitě o poslední chat, protože koncem dubna končí v Praze analogové terestrické vysílání a je zapotřebí obyvatele dobře informovat a zodpovědět jejich otázky.

BRAND24

Duspiva zároveň na svém blogu upozornil, že informační kampaň k přechodu na digitální vysílání se např. objevila již na zpravodajském serveru iDNES a reklamní bannery se také chystají na stránku bulvárně-informačního webu televize Nova tn.cz. Od února je také pravidelné týdenní informační digitální okénko na hlavní úvodní straně všech TV magazínů, dodal na svém blogu národní koordinátor české digitalizace.

AKTUALIZOVÁNO 11:45 – Chat s národním koordinátorem Zdeňkem Duspivou se dnes neuskutečnil. Jak informoval Duspiva server DigiZone.cz, akce byla zrušena z technických a organizačních důvodů na straně redakce. Termín se odkládá prozatím na neurčito, bude oznámen později.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).