Hlavní navigace

Na Prima family dnes startuje Partička, naposledy v atraktivním čase

27. 2. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
27. 2. 2012

Prima family nabídne ode dneška divákům nové díly improvizační show Partička, která si mezi mladou generací získala značnou popularitu. Naposledy ji ale nabídne v atraktivním čase, od 21:20. Od příštího týdne se bude Patička vysílat až v půl jedenácté večer, a to kvůli startu nové řady seznamovací reality show Farmář hledá ženu, kterou provede opět moderátorka Laďka Něrgešová.

K TÉMATU: Prima family posouvá Partičku na 22:35, diváci se bouří na Facebooku

Jak jsme vás již na DigiZone.cz informovali, přesun Patičky do méně atraktivního času pochopitelně vyvolal u řady diváků vlnu nevole na komunitním portálu Facebook. Úprava v tomto programovém slotu by připadala v úvahu pouze tehdy, pokud by Farmář neudělal Primě family dobrá čísla. Vzhledem k tomu, že farmářská reality show je ale jarní novinkou a očekává se od ní větší úspěch, je tento krok ze strany Prima Group pochopitelný. Osazenstvo Partičky se nemění.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Prima love se přiblížila týdennímu podílu 2 %, ČT 2 od léta poprvé nad 5 %

V dnešním premiérovém díle improvizačního pořadu se mohou diváci těšit na scénky Jedno slovo, Seznamka, Opera, Stop, Poslední písmeno a Ukolébavka. Ve hře Seznamka bude tentokrát Ondřej Sokol hádat, kdo přišel na rande. Richard Genzer se představí v roli Jožina z bažin, Michal Suchánek jako Otesánek a Igor Chmela jako Wabi Daněk. Ve hře Opera se herci promění v německé operní zpěváky a například u Stop uvidíme, jak to vypadá, když dva restaurátoři nerestaurují na Karlově mostě sochu Jana Nepomuckého.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).