Hlavní navigace

Na poslechovosti se nic nemění. Nejoblíbenější je stále Impuls

5. 8. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
5. 8. 2010

V prvním pololetí letošního roku bylo nejposlouchanější rozhlasovou stánicí Radio Impuls, které se může pochlubit denně s 962 tisíci příznivci. Na druhém místě je pak Evropa 2 s 911 tisíci posluchači. Třetí nejoblíbenější stanicí v době od 1. ledna do 30. června byla Frekvence 1. Tu denně ladí 889 tisíc posluchačů. Několika set tisíc posluchačů dosáhly pak už pouze veřejnoprávní Radiožurnál (651) a Praha (329).

ČTĚTE TAKÉ: Impuls je rozhlasovou jedničkou, klesl však téměř o sto tisíc posluchačů

BRAND24

Na poli regionálních stanic si drží největší oblibu Rádio Blaník, které denně ladí 478 tisíc posluchačů. Tohoto čísla dosahuje především díky silnému středočeskému vysílači Votice – Mezivrata, ovšem jeho regionální mutace zasahují například také velkou část západních nebo jižních Čech. S 219 tisíci posluchači se na druhém místě usadilo Radio Čas. Třetí nejoblíbenější stanicí je Country rádio se 190 tisíci příznivci denně, které ovšem díky několika mimopražským dokrývačům už také není čistě metropolitní stanicí.

S kompletními výsledky poslechovosti v jednotlivých regionech se můžete seznámit zde.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).