Hlavní navigace

Na Novu Cinema se plánuje denně dívat necelá pětina čtenářů DigiZone.cz

21. 11. 2007
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
21. 11. 2007

Satelitní a kabelový program amerických filmů a seriálů, Nova Cinema, se u čtenářů serveru DigiZone.cz zatím dočkal pouze vlažného přijetí. Chystanou stanici startující 1. prosince si plánuje denně zapnout jen 17 procent čtenářů našeho serveru. Vyplynulo to z ankety článku Nebude Nova Cinema odpadkovým košem televizní zábavy?, v níž na otázku Jak často si plánujete zapnout Novu Cinema? odpovědělo už 275 hlasujících.

BRAND24

Někteří respondenti potvrdili, že si Novu Cinema zapnou, ale denně to podle nich nebude. Sledovat program alespoň jednou týdně plánuje 7 procent hlasujících. Dalších 16 procent čtenářů serveru DigiZone.cz se na stanici bude dívat jen tehdy, pokud je něco zaujme v jejím programu. Myslí si ale, že to bude méně často než alespoň jednou týdně.

Nadpoloviční většina hlasujících, šest z deseti, si nový program z dílny televize Nova nezapne vůbec. Důvody jsou dva: čtenáře buď program neláká svým obsahem (16 procent) nebo, a to především, k němu nebudou mít přístup (44 procent).

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor pracoval do ledna 2011 ve zpravodajství TV Z1. V redakci DigiZone.cz působil od startu v říjnu 2005 do dubna 2008 jako redaktor, pak i zástupce šéfredaktora.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).