Hlavní navigace

Na musiq1 awards přijede také Australanka Gabriella Cilmi

11. 10. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
11. 10. 2010

Zatímco loni se slovenskému kanálu musiq1 podařilo získat na jeho vůbec první ročník hudebních cen legendární moderátorku MTV Eden Harel, letos přijede na tento ceremoniál australská zpěvačka Gabriella Cilmi. Ta je mimo jiné interpretkou hitu Sweet About Me, který bodoval ve světových i tuzemských hitparádách před dvěma lety v létě. Další hosty na slavnostním udílení televize prozatím tají.

ČTĚTE TAKÉ: Třetí program Slovenské televize, sportovní Trojka, má údajně skončit

musiq1 awards se budou konat na Slovensku za 11 dní, 22. října 2010. Mezi nominovanými na vítěze, které stanice zveřejnila na svých webových stránkách, je také řada tuzemským interpretů, například Ewa Farna, Aneta Langerová, Xindl X, Ben Christovao, Clou nebo David Deyl. musiq1 je možné označit jako konkurenci hudební televize Óčko, u nás ho ale zatím příliš vidět není. Nápad pořádat letošní ročník těchto cen v České republice televizi nevyšel, a tak se opět koná na Slovensku.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).