Hlavní navigace

Multiplex 4 připravuje rozšíření programové nabídky o další kanál

12. 7. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Vyjádření provozovatele multiplexu ohledně rozšíření programové nabídky se serveru DigiZone.cz nepodařilo získat. Pokud ale zůstane vše „při starém“, půjde už o pátý kanál v této síti.

multiplexu 4 by se měla v dohledné době objevit nová televizní stanice. Vyplývá to z programové pozice, kterou do této sítě zařadil její provozovatel, společnost Digital Broadcasting. „Televizní kanál“ je prozatím označen jako „New TV“ a na modro-šedém pozadí se vysílá následující textová informace: „Na tomto kanálu bude vysílat nový televizní program.“ Vyjádření provozovatele multiplexu k rozšíření programové nabídky se serveru DigiZone.cz nepodařilo získat.

BRAND24

Co se objeví na nové programové pozici v multiplexu 4? To je prozatím otázkou.
Autor: čtenář DigiZone.cz Josef Zvolánek

Co se objeví na nové programové pozici v multiplexu 4? To je prozatím otázkou.

BLOG JANA POTŮČKA: Pařízek s Železným jsou tragédi

Je předčasné spekulovat, kdo by mohl být oním zájemcem, nemělo by však jít o regionální kanál. Programová pozice se podle čtenářů serveru DigiZone.cz objevila ve všech lokalitách, z nichž multiplex 4 vysílá. V této síti už bude poměrně „nabito“. Jsou v ní přítomné kanály ČT 1 HD, ČT 4 HD, Nova HD a TV Pohoda (standardní rozlišení – SD). I nová programová pozice je šířena v SD rozlišení 720×576 a prozatím minimálním datovým tokem. Kvalita zvuku je 256 kbps.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).