Hlavní navigace

Česko-slovenská MTV získala dvě nominace na ceny PromaxBDA 2011

23. 3. 2011
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: 115393
23. 3. 2011

UVNITŘ FOTOGALERIE Dvě nominace na prestižní ceny PromaxBDA 2011 za reklamní a promo kampaně získala česko-slovenská verze hudebního kanálu MTV, kterou provozuje televize Nova. Na shortlist se dostal MTV Image Spot a MTV Budíček z dílny kreativního oddělení TV Nova. Ceny vítězům v jednotlivých kategoriích budou předány během slavnostního vyhlášení v úterý 12. dubna v Berlíně, sdělila mluvčí Novy Michaela Fričová.

FOTOGALERIE: Spoty česko-slovenské MTV nominované na ceny PromaxBDA 2011

Z nominací na Promax Awards máme velkou radost, protože je extrémně složité se v této soutěži prosadit. Zvláště pak, když přicházíte z menšího televizního trhu. V minulosti jsme několik cen Promax získali, takže by bylo fajn v této tradici pokračovat, komentoval nominace kreativní ředitel Novy Michal Pacina. Televize získala cenu Promax například za promo spot na velkofilm Titanic nebo na filmovou sérii Indiana Jones.

ČTĚTE TAKÉ: Vizuální styl České televize získal prestižní zlatý Promax Awards

MTV Image sport byl zaváděcím spotem ke startu hudebního kanálu MTV v České republice a na Slovensku. Ve potu se MTV představuje nejen jako kanál, kde může divák najít hudbu, ale také pořady o životním stylu, adrenalinové sporty, informace o multimediích, zábavu a reality show. Diváci mohli spot vidět i na televizních obrazovkách TV Nova v listopadu 2009. Jednalo se o první výrobu kreativního oddělení TV Nova pro hudební kanál MTV, přiblížila Fričová. Za konceptem a hudbou stáli Patrik Kettner a Michal Pacina.

K TÉMATU: Kampaň na VyVolené – Nové hrdiny ve finále televizních cen Promax

BRAND24

MTV Budíček je znělkou ranního hudebního bloku česko-slovenské MTV od výtvarníka Milana Malíka stylizovanými budíčky-roboty. Vznikala společně s dalšími znělkami hudebních bloků MTV (MTV Budíček, MTV Chillout Zone, MTV Menu, MTV Urban, MTV Hits, MTV Go!) a jedná se o první znělky programových bloků od českých výtvarníků pro MTV, dodala mluvčí Novy. Autorem hudby je Marian Balata a supervizorem Radovan Černý.

Mezi nominovanými na ceny PromaxBDA 2011 je tradičně i Česká televize. O sošky bude bojovat imageová kampaň k Roku dítěte a vizitky soutěžících v taneční soutěži StarDance.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).