Hlavní navigace

MTV chystá oživení tematických stanic. Z MTVN HD se stane MTV Live HD

31. 5. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
31. 5. 2011

UVNITŘ FOTO Na 1. července letošního roku naplánovala společnost MTV Networks rebranding, oživení značky, svých tematických kanálů MTV Hits, MTV Dance, MTV Rocks a MTV Music. Nejvíce viditelná změna bude u kanálu MTVN HD, stanice, která přináší ve vysokém rozlišení koncerty a některé videoklipy. Zde dojde totiž nejen k proměně grafiky, ale také názvu stanice na MTV Live HD.

ČTĚTE TAKÉ: MTVN HD v červnu: MTV Movie Awards 2011 a nové koncerty

BRAND24

Informace nebyla překvapivě komunikována přímo samotnou společností MTV Networks, která je provozovatelem programů pod hlavičkou MTV a Nickelodeon, ale firmou Media Broadcasting Group. Pod zprávou je podepsán development manager MTV Networks Maria Kiseleva, která stanice zastupuje na ruském trhu. MTV Live HD bude i nadále vysílat vybrané koncerty a videoklipy po celých 24 hodin denně. Loga tematických stanice MTV jsou přizpůsobena pro širokoúhlý formát, avšak nebylo oznámeno, zdali se to bude týkat i samotného obrazu těchto stanic.

Nová podoba log tematických stanic MTV. (Zdroj: Satkurier.pl)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).