Hlavní navigace

Moduly Irdeto pro satelitní službu Skylink budou koncem října

21. 10. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
21. 10. 2010

Na přelomu října a listopadu by měla společnostem TradeTec a Towercom, zástupci satelitní služby Skylink, dorazit první várka CI modulů, které budou připraveny pro práci s novými dekódovacími kartami. Skylink objednal moduly od společnosti Neotion. Má dorazit prvních přibližně tisíc kusů. V případě většího zájmu není problém objednat další, uvedl pro server DigiZone.cz výkonný ředitel TradeTecu Jaromír Glisník.

ČTĚTE TAKÉ: Skylink začne vyměňovat staré karty CryptoWorks, přichází s kartou Výměna

Tímto krokem chtějí obě společnosti vyhovět poptávce, která se především objevuje na diskusních fórech. Uživatelé volají po nových modulech především proto, jelikož nechtějí vyměňovat své stávající přijímače nebo si pořizují takové, které nemají integrovanou čtečku karet Irdeto. Doposud zatím Skylink garantoval funkčnost nových karet pouze v přijímačích, které otestoval. Jejich seznam je možné najít na webu této satelitní služby. Těchto set-top-boxů je zatím deset.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).