Hlavní navigace

Moderátorka Barbora Tachecí spolupracovnící serveru Aktuálně.cz

10. 11. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
10. 11. 2008

Bývalá ředitelka Českého rozhlasu 1 – Radiožurnálu a současná moderátorka zpravodajské televize Z1 Barbora Tachecí začala spolupracovat s internetovým portálem Aktuálně.cz. Na starosti tu má rozhovory s pracovním názvem Vlivné ženy, ženy vlivných. Jako novinářka bude zpovídat ženy, které ovlivňují společenské dění, a to ať už samy svým vystupováním ve významných rolích, nebo zprostředkovaně – jako partnerky veřejně činných mužů, o nichž se právě mluví.

Prvním interview je rozhovor Barbory Tachecí s Radkou Bémovou, chotí pražského primátora, hlavního rivala premiéra Mirka Topolánka v souboji o vliv v ODS. Aktuálně.cz od počátku staví na silných žurnalistických osobnostech, a paní Tachecí je nepochybně jednou z nejvýraznějších novinářek polistopadové éry. Jsme moc rádi, že na novém formátu můžeme pracovat právě s ní, a věříme, že podobně to ocení i naši čtenáři, řekl při této příležitosti novinář Jakub Unger.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).