Hlavní navigace

Mobilní služba Horizon Go od UPC se rozšířila o další sportovní kanál

25. 5. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Kromě možnosti sledování Slovak Sportu 2 ve službě Horizon Go je klientům dostupný i další servis, na který jsou v rámci tohoto produktu zvyklí, mimo jiné tedy i programový průvodce.

V nabídce služby Horizon Go, která umožňuje zákazníkům největšího kabelového operátora u nás, společnosti UPC Česká republika, sledovat volně šířené i placené kanály na mobilních telefonech, v tabletech a stolních počítačích, se nově objevil tematický program Slovak Sport.TV 2. V současné době jsou tak na této platformě dostupné oba kanály firmy Slovak Sport. „Dvojka“ Slovak Sportu je primárně volně šířeným programem určeným pro terestrickou distribuci. Stanice je v současné době i součástí regionální DVB-T sítě 8 Českých Radiokomunikací, v níž jsou například i stanice Mňam TV, TV Noe a Sport 5.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Mobilní službu Horizon Go od UPC využívají klienti většinou na WiFi síti

Kromě možnosti sledování Slovak Sportu 2 ve službě Horizon Go je klientům dostupný i další servis, na který jsou v rámci tohoto produktu zvyklí, mimo jiné tedy i elektronický programový průvodce (EPG). Aktuálně vysílaný pořad obsahuje vždy kromě svého názvu i stručnou anotaci, dobu vysílání a popis žánru, do něhož spadá. V případě tohoto programu tedy logicky sport. Informaci o sledování je možné sdílet i na sociálních sítích, případně prostřednictvím emailu. Ve stejné kategorii jsou v rámci Horizon Go dostupné i stanice Nova Sport, ČT Sport, Sport.tv, Eurosport, Sport 5 a Extreme Sports.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).