Hlavní navigace

Mluvčí ČT: Na logu se ještě pracuje, návrhy nejsou definitivní

12. 9. 2006
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
12. 9. 2006

Loga, která si minulý týden u Úřadu průmyslového vlastnictví registrovala Česká televize, ještě nejsou definitivní podobou nového vizuálu ČT a bude se na nich ještě pracovat. Lidovým novinám to řekl mluvčí ČT Martin Krafl. To je jako byste chtěli představit kvalitní a slušivý oblek, ale máte zatím vybranou kvalitní látku, barevnost, vzor a tým profesionálních krejčích. Špičkový oblek se ovšem teprve šije a jeho prezentace je naplánována za několik měsíců, až bude hotový celý, řekl Krafl.

Televize minulý týden oznámila uzavření soutěže na nové logo a celkový vizuální styl. Vítězem se stal designér Štěpán Malovec, pedagog Vysoké školy umělecko-průmyslové v Praze. ČT však vítězný návrh nezveřejnila s tím, že tak učiní až koncem roku. Mluvčí Krafl dnešním LN řekl, že značky, které si televize ve čtvrtek registrovala u patentového úřadu, nemusejí být vítěznými ani definitivními. Nabízí se ale otázka, proč by si je tedy ČT registrovala.

BRAND24

Serveru DigiZone.cz mluvčí ČT odpověděl, že vítězný návrh Štěpána Malovce je pouze výchozím stavem pro zpracování nového komplexního vizuálního stylu ČT. A ten představíme na přelomu roku, celý, dodal Krafl.

Loga, která si ČT registrovala minulý týden

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).