Hlavní navigace

Milan Fridrich: AZ-kvíz nerušíme, budeme ho dokonce vysílat častěji

15. 11. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
15. 11. 2011

Česká televize se nechystá zrušit soutěž AZ-kvíz, kterou pro program ČT 1 vyrábí její brněnského studio. Informaci jihomoravské mutace deníku MF Dnes pro DigiZone.cz popřel ředitel programových okruhů ČT a pověřený šéf Jedničky Milan Fridrich. AZ-kvíz nejen že nerušíme, ale rozšíříme jeho vysílání ze čtyř na pět dní v týdnu, uvedl Fridrich. Zda soutěži zůstane nynější vysílací čas od 17 hodin, však zatím nechtěl potvrdit.

K TÉMATU: Česká televize patrně zruší soutěž AZ-kvíz. Jasno bude příští týden

Tipy C

Vysílací schéma programů ČT pro první pololetí příštího roku bude Fridrich prezentovat příští týden 22. listopadu na výjezdním zasedání Rady ČT právě v Brně. Jihomoravská MF Dnes se ve zprávě o údajném konci AZ-kvízu opírala o vyjádření členů výrobního štábu i mluvčí brněnské ČT Hany Orošové, podle nichž byla výroba dílů AZ-kvízu, které se mají vysílat po Novém roce, zatím pozastavena.

Jsme si vědomi toho, že tento formát je už poněkud zastaralý, ale chceme mu dát šanci. Výrobní štáb má teď za úkol AZ-kvíz modernizovat a uvidíme, jak se mu to podaří, vysvětlil Fridrich.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).