Hlavní navigace

Markíza vyměnila šéfa programu, vede jej dosavadní ředitelka TV Doma

18. 3. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
18. 3. 2011

Novou programovou ředitelkou nejsledovanější slovenské televize Markíza se stala Silvia Porubská, která dosud vedla druhý program Markízy, ženský kanál TV Doma. Původní informaci serveru Mediálne.sk ve čtvrtek oficiálně potvrdilo tiskové oddělení Markízy. Post programového ředitele tak opustil Gorazd Slak, který do Markízy přišel ze Slovinska, kde měl na starosti multikanálovou strategii skupiny CME, jíž patří kromě Markízy i česká Nova.

K TÉMATU: Markíza má novou generální ředitelku Zuzanu Ťapákovou

Gorazd Slak se ještě jako programový ředitel Markízy zúčastnil 1. února tiskové konference televize Nova k jarnímu programovému schématu a obhajoval zde tureckou telenovelu Tisíc a jedna noc. Podle tiskového oddělení Markízy zůstává v CME, kde ho „čekají další pracovní povinnosti a výzvy“ (firma ale neupřesnila, jaké). Děkuji Gorazdovi za jeho dosavadní práci během působení v televizi Markíza a přeji mu mnoho pracovních i osobních úspěchů, komentovala odchod šéfa programu generální ředitelka Markízy Zuzana Ťapáková.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Slovensko je pro majitele Novy nejhorším trhem, nejvíce tam propadl

Nová šéfka programu Markízy Silvia Porubská nastoupila do této televize v roce 2007, kdy se začala zabývat nákupem akvizičních pořadů. Od 1. června 2009 byla programovou ředitelkou nové televize Doma, druhého programu Markízy pro ženy. Nejsledovanější slovenská televize má také novou šéfku marketingu. Zuzanu Ťapákovou, která povýšila na generální ředitelku, vystřídala Martina Hrivnáková, dosavadní výkonná ředitelka pro komunikaci ve firmě Telefónica O2 Slovakia.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).