Hlavní navigace

Markíza přeformátuje TV Doma. Bude z ní kanál „pro všechny“

29. 3. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Z dámského programu Doma slovenské televize Markíza se stane rodinný kanál, respektive stanice pro celou domácnost.

Dnes o tom informoval server Mediálne.sk. Změna se dotkne nejen programové struktury, ale například také loga televize, z něhož zmizí srdce symbolizující písmeno O.

NEPŘEHLÉDNĚTE: Markíza spustí brzy třetí kanál, tvrdí na blogu bývalá redaktorka deníku SME

Televize má být podle zástupců Markízy pro Mediálne.sk určená nově pro společenské a přátelské lidi, kteří si u televizní obrazovky rádi oddychnou a zarelaxují. Divákům nabízí silné příběhy, emoce, zážitek a zejména vymanění z reality do příjemného přátelského světa. I když oficiální změna přichází od 31. března 2012, televize Doma se jako feel good stanice prezentuje už několik měsíců, uvedla pro slovenský mediální web ředitelka Centra marketingu Markízy a Doma Martina Hrivnáková.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Markíza nakoupila nové kamery. Vlastní pořady bude natáčet v HD

K malinové a broskvové barvě přibudou fialová, tmavě fialová, oranžová, žlutá a tmavěmalinová. Nová staniční grafika přinese trendovejší typografii a bude propojena se systémem Vizrt. Logo bez srdce otevírá možnost výrazněji oslovit širší publikum, dodala Hrivnáková. Dosavadní motto Doma tě čeká láska nahradí Doma tě čeká pohoda. Přeformátování TV Doma přichází jen několik měsíců předtím, než její provozovatel spustí svůj třetí kanál, pravděpodobně s názvem Markíza Action.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).