Hlavní navigace

Mareš urážející Hrušku prozatím nejsledovanějším dílem show Primy v 15–54

8. 10. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEO – Hruška byl v pořadu hostem spolu s modelkou a moderátorkou Ivou Kubelkovou. U ní je důležité zmínit, že právě ona byla donedávna jednou z tváří televize Prima.

Noční Show Leoše Mareše, v níž populární moderátor poměrně nevybíravě urazil díky narážce na skauting svého kolegu a hosta Ladislava Hrušku, se stala v noci z úterý na středu prozatím nejsledovanějším dílem tohoto pořadu na televizi Prima. Je-li tedy řeč o mladších divácích. Show Leoše Mareše shlédlo 114 tisíc diváků a ve svém časovém slotu byla nejsledovanějším pořadem v ČR, uvedl Josef Bouška ze společnosti Cook Communication, která pořad zastupuje.

K TÉMATU: Show Leoše Mareše v datech: jak je úspěšná na Primě a jak na Mňam TV?

BRAND24

Hruška byl v pořadu hostem spolu s modelkou a moderátorkou Ivou Kubelkovou. U ní je důležité zmínit, že právě ona byla donedávna jednou z tváří televize Prima. Po dohodě s vedením stanice ovšem pořad opustila a věnovala se dalším aktivitám. Prima si našla za ni náhradu v podobě jednadvacetileté Evy Perkausové, kterou si shodou okolností pozval tým Show Leoše Mareše do pořadu taktéž tento týden. Pořad je pro moderátora splněním dlouholetého snu mít vlastní „late night“ formát.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).