Hlavní navigace

Manažeři Šámal, Fridrich a Cimirot nastupují v ČT do nových funkcí

10. 10. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
10. 10. 2011

Výkonný ředitel ČT 24 Zdeněk Šámal, ředitel programových okruhů České televize Milan Fridrich a finanční ředitel veřejnoprávního média Milan Cimirot se dnes oficiálně ujímají svých funkcí. Na jejich pozice je jmenoval nový generální ředitel ČT Petr Dvořák minulý týden ve středu, kdy oficiálně tento krok oznámil kontrolnímu orgánu – Radě České televize.

K TÉMATU: Dvořákovy změny ve vedení ČT jsou jen mezikrokem. Hlavní nastanou v lednu

Jediným manažerem takzvaně zevnitř, který povýšil, je Fridrich. Ten byl doposud pouze šéfem sekce Nová média, která se specializuje na vývoj aplikací pro mobilní platformy, má pod sebou také správu teletextu a internetových stránek a zahájila práce na spuštění hybridního vysílání označovaného jako HbbTV. Šámal si Dvořák přivedl zvenčí coby manažera se zkušenostmi z vedení zpravodajské televize Z1 a webu tn.cz. Před lety stál též u zrodu stanic ČT 24 a TA3. Cimirot působil v minulosti jako výkonný ředitel televize Nova.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).