Hlavní navigace

Lifestylové Dobré ráno na ČT2 bude moderovat také Monika Žídková

5. 8. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
5. 8. 2008

Novou moderátorkou lifestylového Dobrého rána, které se bude od září vysílat na kanálu ČT2 souběžně s jeho klasickou verzí na ČT1 a ČT24, bude také modelka a Miss České republiky z roku 1995 Monika Žídková. S informací dnes přišel zpravodajský server iDNES.cz. Rodačka z Kravař u Opavy se tedy objeví ve verzi, kterou bude vyrábět brněnské a ostravské studio. První pocity byly takové nadšené, pozitivní, ale tím, jak chystáme jednotlivé bodové scénáře a člověk se seznamuje s chodem televizního studia, tak už je to trochu horší, řekla iDNESu Žídková.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Dobré ráno na ČT se od září změní, Dvojka se zaměří životní styl

Ranní relace na ČT2 by tak měla oslovit úplně jiného diváka a nemá být konkurencí Dobrému ránu na ČT1. Chceme oslovit úplně jiného diváka než naši pražští kolegové, potvrdil šéfredaktor zpravodajství ostravské ČT Karel Novák. Ranní vysílání na ČT 2 by mělo nabídnout veřejnoprávní spotřebitelský servis zaměřený na kulturu, děti, spotřebitelská témata, život v regionech a životní styl pro ty, kterým zprávy stačí pouze jednou za půl hodiny v minutových souhrnech. Ve vysílání vystoupí živě kapely a objeví se v něm i videoklipy.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).