Hlavní navigace

Lidový kuchař Hruška bude po odchodu z Novy vařit pro bulvární web eXtra.cz

12. 5. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Pokud by Ladislav Hruška z nejsledovanější české televize neodešel, Nova podle informací DigiZone.cz zvažovala možnost, že mu svěří kutilský magazín Rady ptáka Loskutáka.

Reportér Ladislav Hruška, který se v posledních měsících na televizi Nova proslavil zejména „levným a chutným“ vařením a vydal spolu s mediální skupinou kuchařku, jež se stala jedním z nejprodávanějších titulů českých knihkupectví vůbec, bude jednou z tváří bulvárního webu Extra.cz, za nímž stojí šéfredaktor Pavel Novotný. Hruška bude mít na Extra.cz vlastní videoblog a pokračovat chce v tom, s čím na Nově skončil. „Levně a chutně“ chce pomocí vlastních surovin vařit jednou týdně. Na bulvární portál přispívá i řada dalších známých tváří, mimo jiné Kateřina Kristelová, Ornella Štiková nebo Dominika Myslivcová.

BRAND24

K TÉMATU: „Kuchař“ Hruška na Nově skončil, rubrika Levně a chutně pokračuje

Videoblog jsem ještě nikdy nedělal, a to jsem byl už lecčím, beru to jako výzvu a jsem rád, že moje experimentální kuchyně zase ožije, pochválil si Hruška, který z Novy odešel před necelým čtvrtrokem, na konci února. O ukončení pracovního poměru tehdy požádal sám populární reportér. Podle informací serveru DigiZone.cz televize zvažovala možnost, že mu svěří moderování pořadu Rady ptáka Loskutáka, jehož tvářemi byli od samotného počátku sourozenci Gondíkovi. Z toho ale pochopitelně po Hruškově odchodu sešlo. Na pozici Adély a Dalibora Gondíkových nastoupil herec, moderátor a bavič Petr Rychlý.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).