Hlavní navigace

Léto na Nově: Wipeout a kriminálky, repríza Soukromých pastí

6. 6. 2011
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: 115393
6. 6. 2011

UVNITŘ DOKUMENT Televize Nova v pátek večer odhalila, jak bude vypadat léto nejen na její obrazovce, ale také sesterských kanálech Nova Cinema, Nova Sport a MTV. Jak je u ní dobrým zvykem, prázdninové měsíce doprovodilo i vydání devadesátistrán­kového presskitu. Největším tahákem, jak už je delší dobu známo, bude adrenalinová show Wipeout, jež už se objevila na obrazovkách některých zahraničních stanic. Aktuálně ji vysílá například polská TVN.

PRESSKIT: Léto 2011 na Nově, Nova Cinema, Nova Sport a MTV (PDF, 4,2 MB)

Dále nás čeká premiéra amerického seriálu Lidský terč, návrat do minulosti v podobě seriálů Plechová kavalerie a Hospoda, ale i premiérové řady oblíbených seriálů Kriminálka Miami a Kobra 11, uvedla mluvčí Michaela Fričová a dodala: Na obrazovku se vrátí úspěšný projekt TV Nova Soukromé pasti, který v době svého prvního uvedení vzbudil mimořádný společenský ohlas. Tento cyklus však nebude jedinou reprízou. Nova vytahuje z archivu také Pojišťovnu štěstí a blížící se konec tureckého seriálu Tisíc a jedna noc urychlí tím, že ho nabídne hned v dvojnásobné dáv­ce.

ČTĚTE TAKÉ: Nova dá v létě komunistický seriál Plechová kavalerie o kombajnérech

Nejsledovanější tuzemská televize však nebude v létě pouze reprízová. Premiérově se divákům představí právě VIII. řada amerického seriálu Kriminálka Miami a nebude chybět ani nekonečný seriál německé RTL o dálničních policistech – Kobra 11 – tentokrát se svou XV. řadou. Postavu Semira Gerkhana, který se v ní objevuje od počátku, doplní v pořadí již šestý kolega Ben Jäger. Pondělní, páteční, sobotní a nedělní večery budou patřit filmům, upřesnila Fričová. Konkrétně půjde například o Dvanáct do tuctu, Šéfe, jsem v tom! nebo Čtyřicítka na krku.

BRAND24

NEPŘEHLÉDNĚTE: Soutěž Wipeout se má na Nově objevit v létě. Televize to už potvrdila

A jak tedy na tom budou sesterské kanály Novy? Nova Cinema odvysílá například politický thriller Stevena Spielberga Mnichov, válečné drama Tucet špinavců nebo romantický film To, co dýchám. Na obrazovku se opět vrátí Městečko Twin Peaks, které už tento program vysílal, a premiérová řada Plastické chirurgie s.r.o. Nova Sport bude sázet hlavně na tenis, motorismus, golf a fotbal. Česko-slovenská MTV uvede v premiéře další díly Borců z Blue Mountain State a Těžký časy RJ Bergera, v srpnu pak uvede nový reality seriál Audrina.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).