Hlavní navigace

Koordinátor digitalizace bude na chatu serveru Aktuálně.cz

16. 4. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 322915
16. 4. 2009

Národní koordinátor české digitalizace Zdeněk Duspiva bude dnes od 11 hodin hostem on-line chatu na serveru Aktuálně.cz. Sám Duspiva na to upozornil na svém blogu a informace se pochopitelně objevila i na zpravodajském webu. Národní koordinátor české digitalizace se tak chatu zúčastní přesně čtrnáct dní před ukončením analogového televizního vysílání z Prahy – Žižkova.

Pokládání otázek má však i svá pravidla – musí obsahovat nejvýše 300 znaků a nesmí se v nich objevit HTML kód. Diskutující se mohou ptát skutečně na cokoliv, co je s digitalizací spojeno. Aktuálně.cz uvádí několik příkladů: Dostali jste ohledně přechodu dostatek informací? Probíhá ve vašem regionu všechno hladce, nebo to podle vás šlo zařídit lépe? Jaké výhody přinese digitální televize? Již v minulosti se Duspiva objevil ve stejné roli např. na chatech serveru Novinky.cz nebo Blesk.cz.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).