Hlavní navigace

Karlovy Vary čeká výluka televize i VKV rozhlasu, nepůjde ani Regionální síť 8

12. 5. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Při plánované výluce bude provedena pravidelná kontrola vysílače, anténních systémů, údržba energetiky a vysílací techniky.

Bez signálu televizních multiplexů 1, 2 a 3 budou od dnešního dopoledne Karlovy Vary. České Radiokomunikace naplánovaly od 10.00 výluku městského dokrývače Tři kříže. Až do 15.00 tak nebude možné z této lokality přijímat signál multiplexu 1 s programy České televize na kanálu 36, multiplexu 2 s programy televizí Nova, Prima a Barrandov na kanálu 35 a multiplexu 3 s Primou love, Primou Zoom, Óčkem, Óčkem Gold, Šlágr TV, Kinem Barrandov, Barrandovem Plus a Déčkem. Výluka se dotkne i Regionální sítě 8 na kanálu 51 s Mňam TV, Óčkem Expres a dalšími stanicemi.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Dechovková Orchidej se může rozvysílat v Brně, Signál v Karlových Varech

Údržbová přestávka se týká i rozhlasového vysílání z Tří křížů, která bude taktéž trvat v čase 10.00 až 15.00. Ve stejnou dobu jako televizní multiplexy se odmlčí i Český rozhlas Plzeň na frekvenci 91,0 MHz, Český rozhlas Radiožurnál na frekvenci 102,6 MHz a Hitrádio Dragon na frekvenci 99,7 MHz. Výluka se naopak netýká regionálního televizního multiplexu 1, který vysílá v této lokalitě na kanálu 47. Při plánované výluce bude provedena pravidelná kontrola vysílače, anténních systémů, údržba energetiky a vysílací techniky.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).