Hlavní navigace

Kanál MuzikaCS spustil vlastní web

27. 9. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
27. 9. 2010

Hudební stanice MuzikaCS, nejnovější počin z rodiny kanálu CS TV za nimiž stojí slovenský podnikatel Ivan Hronec, spustila dnes ráno vlastní webové stránky. Ty jsou k dispozici na adrese: http://www.mu­zikacs.cz/. Web je laděný do stejných barev jako sesterské kanály KinoCS a DokuCS. Návštěvník na nich najde playlist písniček, na které se může ve vysílání těšit. Web by měl dále obsahovat také novinky v podobě tiskových zpráv a kontaktní formulář.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Skylink nabídne prémiový balíček CS TV a erotické kanály po celý den

Tato stanice se v posledních dnech objevila nebo ještě objeví v nabídce několika operátorů. Minulý týden to byl IPTV produkt O2TV od společnosti Telefónica O2, koncem tohoto to bude satelitní platforma Skylink, která se může pochlubit největším počtem aktivních zákaznických karet v tuzemsku. Uzavřeli jsme jedinečný projekt svého druhu a slovenští i čeští diváci si v nejbližším roce budou moci shlédnout víc než 350 úspěšných filmů z česko-slovenské produkce, víc než 500 česko-slovenských dokumentů nebo si naladí česko-slovenskou hudební nostalgii, uvedl Hronec.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).