Hlavní navigace

Kanál Discovery IDX byl ve střední a východní Evropě nahrazen programem Investigation Discovery

3. 11. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Změnu by měly doprovázet i „rozsáhlé investice do obsahu“. Některé programové novinky nám prozradilo české zastoupení kanálu Discovery.

Od začátku listopadu byl program IDX v celém regionu střední a východní Evropynahrazen stanicí Investigation Discovery (ID). Podle vyjádření českého zastoupení kanálu Discovery se tak stalo „v rámci širší strategie společnosti Discovery“. Po vzoru americké stanice Investigation Discovery začínáme používat nový, sofistikovaný filmově laděný balíček, který zachovává špičkovou kvalitu i zážitek pro diváka, uvádí se ve vyjádření pro server DigiZone.

PSALI JSME: Maďarská verze kanálu ID Xtra začala vysílat v češtině

Aktuální rebranding by měly provázet rozsáhlé investice do obsahu, který přinese širokou škálu kvalitních pořadů a výrazných televizních událostí dle diváckých prioritMezi pořady nově pojatého kanálu se objeví třeba Bill Cosby: Americký skandál nebo Guilty Rich, které doplní série Deadline: Vyšetřování s Tamron Hallovou a Dokonalý vrah.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).