Hlavní navigace

Nova požádala o změnu názvu Kanálu 5. Skutečně z něho bude „fanda“

2. 6. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

O názvu nového kanálu televize Nova už není pochyb. Stanice se bude jmenovat fanda. Provozovatel, společnost CET 21, už požádal RRTV o změnu jejího názvu. Informovala o tom ČTK.

Televize Nova učinila další krok k realizaci svého pátého chystaného kanálu. Radu pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV) požádala včera společnost CET 21, která je držitelem licencí pro stanice z této skupiny, o změnu pracovního názvu Kanál 5 na fanda. Informovala o tom agentura ČTK, která se odvolává na informovovaný zdroj. CET 21 požádala zároveň o vydání licence pro satelitní vysílání, což ukazuje na to, že chce šířit svůj signál i prostřednictvím družice. Může se tak objevit například v základní nabídce služeb CS Link a Skylink.

BRAND24

K TÉMATU: „fanda“ od Novy už má logo. Pátý program musí začít vysílat do konce srpna

Podle informací serveru DigiZone.cz jsou přípravy na spuštění tohoto kanálu v plném proudu. Nova už pro něho shání zaměstnance a techniku. Televize se však k novému kanálu nechce oficiálně zatím vůbec vyjadřovat. Komunikovat už ho ale bude v horizontu několika týdnů. Původně mělo jít o polovinu tohoto měsíce. Zpráva, kterou vydal na svém webu odborný magazín Marketing a Media začátkem týdne, dokonce zmizela, respektive byla přesunuta do placené části. Týdeník v něm citoval jednoho z manažerů televize.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).