Hlavní navigace

Kabelová televize UPC modernizovala v Karlových Varech. I zde je digitální

2. 2. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: UPC
Po Hulíně a Holešově na Zlínsku, kde jsou nové služby dostupné od ledna 2016, končí „analog“ i na západě Čech. A s ním přichází plná šíře možností.

Z původně analogové sítě, kterou, jak přiznává operátor, využívalo pouze několik stovek klientů, se stala síť plně digitální, v níž má nyní na 3600 domácností možnost využít přístupu ke všem službám UPC, včetně interaktivní televize Horizon.

Ke kabelové síti připojení zákazníci také mohou využít telefonních služeb a nových internetových tarifů s rychlostmi 100, 200 a 300 Mb/s.

ČTĚTE TAKÉ: UPC od ledna mění Všeobecné obchodní podmínky, ruší historické tarify

UPC nabízí zákazníkům ve své videotéce desítky starších českých filmů v HD

UPC spouští Horizon TV v Hulíně a Holešově na Zlínsku

Společnost UPC přišla s novou nabídkou služeb, v jejímž rámci lze využívat i velice rychlého internetu (až 300 Mb/s), 1. září 2015. Od ledna 2016 pak převádí všechny internetové a televizní služby na tuto nabídku a poskytování dosavadních služeb je postupně ukončováno.

V Karlových Varech jsou tak nyní možnosti obdobné jako v dalších modernizovaných lokalitách. Televize Horizon tu taktéž nabízí více než 130 televizních kanálů, z nichž 49 je šířeno ve vysokém rozlišení (HD) a nechybí ani on-line videotéka My Prime. Vedle stacionárního příjmu lze využít i „cestovní“ aplikace Horizon Go určené pro chytré telefony a tablety.

BRAND24

Naše služby budou od února nově dostupné v dalších 3600 domácnostech. Celkem jsme v minulém roce zmodernizovali a postavili nové sítě v dosahu více než 62 000 domácností a aktuálně jsou naše služby dostupné pro více jak 1,42 milionu domácností v ČR. Letos se soustředíme především na intenzivní výstavbu nových sítí, prozrazuje marketingový ředitel UPC Jan Kohout.

Poslední ohlášenou modernizací byla síť v Hulíně a Holešově na Zlínsku, kde jsou od ledna 2016 služby UPC dostupné pro 3200 domácností.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).