Hlavní navigace

Josef Carda moderátorem hobby magazínu Kutilové na Východočeské televizi V1

23. 5. 2013
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

UVNITŘ LOGO – Pořad s týdenní periodicitou začne V1 vysílat 25. května. Produkuje ho proti firma Projekt One Josefa Libického, který je druhým moderátorem Kutilů.

Nový hobby magazín Kutilové s Josefem Cardou a Josefem Libickým začne od 25. května vysílat Východočeská televize V1. V krátké době jde o třetí nový původní pořad, jehož uvedení V1 komunikuje: v uplynulých dvou týdnech oznámila dohodu s Pardubickým krajem na vysílání měsíčníku Ptejte se hetjmana a s pardubickým magistrátem na týdeníku Pardubický zpravodaj. Pořad Kutilové pro V1 produkuje společnost Projekt One, vlastněná Josefem Libickým.

K TÉMATU: Po Pardubickém kraji získala televize V1 zakázku i od pardubického magistrátu

Stejný producent je autorem denního formátu Co bude dnes k večeři?, který vysílá TV Barrandov a pro někdejší nabídkovou televizi Top TV moderoval pořady 90 minut a 60 minut. Právě po zaniklé Top TV přebrala V1 veškerý archiv původních pořadů a ve vysílání je mixuje s vlastní produkcí. Magazín Kutilové má přinášet rady pro kutily, zahrádkáře, ale i profesionály, doplněné humornými vstupy obou moderátorů. Slibuje u různé “Kreštesty” produktů.

ČTĚTE TAKÉ: Východočeská televize V1 zavádí pořad Ptáme se hejtmana. Podobně jako RTA

BRAND24

„Vždycky jsem byl nadšený kutil. Když jsem měl v koupelně připevnit věšák na ručníky, provrtal jsem vodovodní trubku a držíc díru palcem jsem přemýšlel, kde máme hlavní uzávěr vody. A když mi dovezou nábytek, který se snadno podle návodu složí, trvá mi to tak 5× déle, než je tam psáno. Roli „antikutila“ beru jako výzvu, a dokonce jsem se již od svého kolegy ledasčemu přiučil. Zastávám heslo mojí babičky: Člověk může bejt blbej, ale musí si umět poradit!“ prohlásil Josef Carda, který se nejvíc proslavil působením v pořadu Tele Tele na Nově.

Ve vysílání V1 se objevuje už několik bývalých tváří Novy: Honza Musil v obnoveném pořadu Mazlíčci, Martin Zounar v kulinářskék pořadu a Eva Jurinová v magazínu o zdraví. Pořad Kutilové chce V1 stejně jako Mazlíčky nabídnout do sítě Asociace krajských televizí, aby se mohl objevit v ostravské TV Polar, Jihočeské televizi a plzeňské TV Zak.


Foto: Východočeská televize V1

Josef Carda s Josefem Libickým při „Kreštestu“, pravidelné rubriky Kutilů

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).