Hlavní navigace

Jihočeská televize začala šířit svůj signál z vysílače Kleť

18. 6. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEO Programová nabídka pozemního vysílání v jižních Čechách se dnes rozšířila o stanici Jihočeská televize. Naladit ji můžete z vysílače Kleť.

Krátce před půlnocí z neděle na pondělí začala v multiplexu 3 společnosti Czech Digital Group (CDG) z vysílače Kleť (kanál 22) společně s televizní stanicí Prima love a rozhlasovým programem Proglas vysílat nová Jihočeská televize. Zatím je na obrazovce statický obrázek s logem televize vlevo nahoře a uprostřed obrazovky černým písmem název internetové stránky na modrém pozadí. Dole na obrazovce je bílým písmem v černém obdélníku přesný čas a vedle v červeném obdélníku nápis PŘIPRAVUJEME.

K TÉMATU: Multiplex 3 potvrdil termín zařazení Jihočeské televize: pondělí 18. června

V crawlu (informační liště) běží na stránce ve smyčce toto upozornění: Vážení diváci, už dnes v 17:00 startuje na tomto televizním kanále vysílání Jihočeské televize. Buďte u toho s námi. Jsme televize vašeho kraje, jsme Jihočeská televize. Ve smyčce se vysílá zvukový doprovod. Signál se dnes ráno podařilo zachytit i v pražských Bohnicích. Jihočeská televize bude vysílat půlhodinovou smyčku, která se za 24 hodin osmačtyřicetkrát otočí.

Název programu: Jihoceska televize
Číslo kanálu: 22 (Kleť)
Schéma: QAM64
Ochranný interval: 1/8
FFT: 8K
Video PID: 4689
Audio PID: 4690
Kódovací rychlost HP 3/4
Kódovací rychlost LP 1/2

V rámci elektronického programového průvodce (EPG) se vysílá následující informace:

BRAND24

Sledujete vysílání Jihočeské televize. Vysíláme v celých jižních Čechách. 7 dní v týdnu, 24 hodin denně. Každý den pro vás připravujeme 30 minut aktuálního zpravodajství, publicistiky a zábavy. Premiéra vysílání JTV je denně v 17 hodin. Vysílání následně opakujeme celých 24 hodin. Více na www.jihoceskatelevize.cz

Za zaslání videa a technických parametrů děkuje server DigiZone.cz svému čtenáři Bohumíru Džubejovi.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Externí spolupracovník DigiZone se specializací na satelitní a terestrické vysílání, dálkový příjem televize i VKV rozhlasu a přítel elektroniky.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).