Hlavní navigace

Jarní programové schéma představí jako první Nova. Tiskovku svolala na 15. ledna

11. 1. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Necelý týden poté, co konkurenční FTV Prima odhalila svoje plány s čtvrtým kanálem Prima Zoom, zveřejní Nova na tiskové konferenci programové schéma na jaro

Závody o to, která z televizních skupin jako první představí svoje programové plány na letošní jaro, vyhrála Nova. Novinářům tento týden dorazila klasickou poštou pozvánka na tiskovou konferenci, kterou televize uspořádá příští úterý 15. ledna ve svém sídle na pražském Barrandově. Předpokládá se, že největšími programovými taháky hlavního kanálu Novy na jaře budou další řada pěvecké soutěže SuperStar, druhá řada seriálu Gympl s (r)učením omezeným a pokračování Ordinace v růžové zahradě 2.

Tipy C

K TÉMATU: Seriál Gympl s (r)učením omezeným se dočká druhé řady. Nova ji nasadí už na jaře

Vyloučit nelze ani novou řadu reality show Výměna manželek či dlouho očekávaný diskusní pořad, který Nova slibuje vrátit na obrazovku už rok. Hlavní novinkou na Nově Sport a Fandovi by měly být přenosy hokejové NHL. Server DigiZone.cz přinese z tiskové konference Novy, která bude začínat v 11 hodin dopoledne, podobné online zpravodajství jako ze čtvrteční tiskové konferenci ke startu dokumentárního kanálu Prima Zoom.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).